18 листопада 2020 року відбувся онлайн Семінар для відповідальних за проведення навчання в регіональних асоціаціях футболу. Провів Семінар Вячеслав Дараган, директор Технічного департаменту Української асоціації футболу.

Від Одеської обласної футбольної асоціації в онлайн Семінарі взяли участь легендарні фахівці футболу Семен Альтман та Віктор Зубков, а також відповідальний за навчання в ООФА Сергій Галюза.

Після тривалої процедури узгодження УАФ отримала дозвіл від УЄФА проводити навчання для тестової групи слухачів за Програмою С-диплом УЄФА. Навчання для тестової групи слухачів буде проведено Інститутом футболу УАФ. За підсумками навчання, після отримання звітів від УАФ, буде прийнято рішення УЄФА відносно дозволу на проведення навчання для тренерів масового футболу саме за визначеною Програмою в регіональних асоціаціях.

Інформація для тренерів, які вже мають С-диплом ФФУ/УАФ. Одеська обласна футбольна асоціація збирає Групу №3, для проведення навчання за Програмою С-ліцензія УАФ (короткострокові курси для продовження терміну дії С-ліцензії)

Звертайтесь до Науково-методичного комітету ООФА
Телефон, Вайбер: +38 066 177 12 32
Адреса електронної пошти: [email protected]

 

 

1