26 червня 2020 року в одеському Музеї футболу на Проспекті Небесної сотні відбулось вручення дипломів футбольним тренерам.

D-диплом Української асоціації футболу це перша ступінь в градації футбольних ліцензій для тренерів. Таке навчання в Одесі відбулось вперше. Група з 17-ти слухачів опанувала навчальну програму в березні. Але через карантинні обмеження, дипломи отримала тільки зараз.

Молоді тренери дипломи отримали з рук заступника голови ГС “ООФА” Ігоря Шуховцева. Також на вручені були присутні члени виконкому ГС “ООФА” – голова Науково-методичного комітету ООФА Сергій Галюза та голова Комітету взаємодії з громадскістю та ЗМІ Еммануїл Ганєв.

Одеська обласна футбольна асоціація вітає з отриманням D-диплому УАФ всіх слухачів Групи №1: Агаджаняна Давіда, Барабанова Михайла, Блакитного Євгена, Вдовиченка Максима, Годунова Павла, Заярного Володимира, Згонника Діаміда, Згуру Сергія, Ігнатенка Олександрв, Максима Андрія, Межньова Володимира, Надточиєва Віталія, Райкова Максима, Саламаху Миколу, Трибоя Володимира, Фесенка Костянтина, Шеленга Дениса.

1