Учасники другого етапу жіночого чемпіонату України з футзалу одноголосно висловилися за завершення сезону-2019/2020.

Відповідне рішення було ухвалено сьогодні під час відеозустрічі керівництва АФУ з представниками учасників другого етапу вищої ліги, до числа яких входять київські «Будстар-НПУ» й «IMS-НУХТ», «Тесла-Збірна Харківської області» та полтавський «ПЗМС», повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Під час зустрічі було обговорено та проаналізовано обставини, які склалися в чемпіонаті у зв’язку з пандемією коронавірусу. Зважаючи на загальну невизначеність за багатьма напрямками (тренувальний процес, транспортне сполучення міського та міжобласного рівня, відомча належність залів, неможливість прогнозування урядових рішень та/або рішень органів місцевого самоврядування), а також піклуючись про життя та здоров’я гравців і працівників клубів, учасники зустрічі одноголосно висловилися за завершення сезону-2019/2020 у Вищій лізі серед жіночих команд.

Водночас юридичне рішення про фініш чемпіонату та його подальший правовий статус буде ухвалено Виконавчим комітетом АФУ після проведення консультацій з Українською асоціацією футболу та УЄФА.

Додамо, що також було ухвалено рішення про завершення змагань в Екстра-лізі та першій лізі чемпіонату України.

З сайту УАФ.

1